Een cadeautje met foto is altijd leuk
/
/
Een cadeautje met foto is altijd leuk
Een cadeautje met foto is altijd leuk

Een cadeautje met foto is altijd leuk

Het elke keer bedenken wat voor cadeau je iemand nu weer moet geven kan soms moeilijk zijn. Je wilt namelijk geen cadeau’s kopen die ze niet gebruiken of niet leuk vinden. Persoonlijk cadeau’s zal iedereen altijd wel bevallen. Heb je al wel eens gedacht aan een cadeau met foto? We zullen verschillende mogelijkheden met je delen! 

Functionele cadeau’s 

Een cadeau waar de persoon ook echt nog wat aan heeft, is altijd goed. Zo kun je eens kijken naar welke mogelijkheden er zijn voor een functioneel cadeau met foto. Denk hierbij aan iets wat ze dagelijks zullen gebruiken en op die manier elke keer weer herinnerd zal worden aan je door de foto die je erop plaatst. 

Zo kun je een leuke foto van jullie samen laten drukken op een muismat, een mok, onderzetters of een telefoonhoesje. Elke keer wanneer diegene het gebruikt, zal hij de leuke foto van jullie samen zien en even een glimlach op z’n gezicht krijgen. 

Gek op eten! 

Als iemand gek op eten is, dan zijn er ook veel leuke cadeau’s die je kunt kiezen. Heb je al wel eens een foto op chocolade als cadeau gezien? Hierbij wordt jouw gekozen foto op witte chocolade gedrukt met eetbare inkt. Hieronder zit een basis van Belgische melkchocola. Een zeer origineel en vooral lekker cadeau! 

Wat ook een leuk en vooral persoonlijk cadeau is, is het maken van een eigen receptenboek. Dit kan bijvoorbeeld ook een heel leuk cadeau zijn om aan je kinderen te geven als ze wat ouder zijn. Maak een mooi receptenboekje met een foto van jullie samen op de voorkant. Vul het boekje met alle favoriete recepten die je altijd voor ze kookt. Zo kunnen ze het zelf ook gaan proberen als ze op zichzelf gaan wonen. 

Een mooi accessoire

Er zijn ook verschillende mooi accessoires als cadeau met foto te ontwerpen. Zo zijn er bijvoorbeeld mooie armbandjes waar je bedeltjes van kan personaliseren of kies voor een leren armband, waar je de foto’s in studs gedrukt kunnen worden. Zo word je altijd meegedragen.

Ook het maken van een leuke draagtas met foto is een leuk cadeau. Hierbij is ook het ook leuk als je een oude foto of juist een grappige foto van jullie samen op de tas laat drukken. 

Grappige cadeau’s

Het laten maken van een grappig cadeau met foto is iets wat leuks blijft om te geven. Dit kun je ook voor veel verschillende gelegenheden cadeau geven. Dit kan voor zowel iemand zijn verjaardag, maar ook als trouwcadeau of als een collega weggaat, kan het een leuk cadeau zijn. 

Denk hierbij aan bijvoorbeeld sokken of een T-shirt laten bedrukken met een grappige foto van de persoon. Ook een knuffel met een shirtje aan met de foto of een groot strandlaken blijven leuke cadeau’s om te geven. Je kunt natuurlijk zelf kiezen welke foto je erop laat drukken. Wanneer je voor een grappige foto van de persoon kiest of juist voor de grap een foto van jezelf erop afdrukt, het is in ieder geval lachen gegarandeerd! 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.